Taastrup Efterår EMT 2024
Sæsonplan for 2024/25 er lagt!
Sommerferie
Sommerferie
Mark Kirkebække vandt forårsturneringen

TSF kravler over målstregen med de sidste kræfter. (0)

Skrevet af Brian Kristensen d.15/03-2019

TSF høstede endnu et stort nederlag, denne gang på 2-6, men det var rigeligt til at passere Nr.Aaby, som blev pulveriseret med 7½-½ af Køge, som man kunne have håbet på.

Vores match begyndte med at jeg spillede mit livs mest pinlige remis, idet jeg tog min modstanders tilbud i træk 4.
Selvom jeg vidste der var livedækning af partiet til hele Danmarks skakbefolkning, og selv om jeg vidste, at fx Lars-Henrik Bech Hansen med stor træfsikkerhed ville mobbe mig for det.

Men holdet skulle bruge ca. 2 point, med meget stor sandsynlighed, hvis Nr. Aaby som forventet ville tabe stort til Køge, selvom Køge stillede noget svagere op end mod os (denne gang kun 1 IM'er), men Nr.Aaby var kun 7 mand...

Jakob Hansen mødte på bræt 8 en talentfuld junior uden rating, så der havde vi/jeg store forhåbninger til en god pointhøst, men desværre viste denne junior sig at være farlig, og da Jakob ikke kendte til farerne som hvid i åben siciliansk, gik det bragende galt. Men hvid i åben siciliansk er svært, og mange gør sig jo nok deres tanker i deres skakliv, om det er den vej man skal gå? Men lærerigt er det. ½-1½.

Martin Lee Lauritsen spillede også hvid i åben Siciliansk, kom lidt i vanskeligheder, men fik afviklet til remistårnslutspil. Martin har spillet en suveræn fin sæson og vist sit talent. 1 point! - og tættere på redning. Desværre var vi presset på alle andre brætter, så det kunne sagtens nå at blive spændende endnu, selvom Nr. Aaby hurtigt kom bagud 0-4. Dernæst tabte Svend EA til sin højtratede modstander, men efter et godkendt fight. Jan Jensen så ud til at stå fint efter åbningen, men der røg en officer, uden at jeg så hvordan. 1-4.

Heromkring fik vi en beroligende pille, da Mark Kirkebække med aktivt og opfindsomt spil landede endnu en remis. 1½ point.

Jan Mose Nielsen havnede i en stilling som var svær at bedømme (for min hjerne), vandt en kvalitet, gav den tilbage for at få modspil, og så ud til at give en bonde for meget væk omkring tidskontrollen, og blev trykket baglæns ud over kanten.

Tilbage sad Hasan Yildiz og lykkedes at skrabe en 4 remis i hus til holdet, og dermed endte vi et helt point foran Nr.Aaby, som snuppede billetten ud af 2.div., sammen med Fåborg. Dermed overlevede vi endnu engang, dog meget fortjent takket være tre smukke holdsejre i runderne 2-4.

Sammenlagt en klart godkendt præstation af holdet, men det vil pynte med lidt forstærkning til næste år. De seneste år har klubben mistet ca. 1 stærk 1.holdspiller hvert eneste år, og selv om reserverne kæmper heroisk, tror jeg vi er ved at have nået grænsen for, hvad der skal til for at blive i divisionerne. Men vi lever endnu :-).


Kommentarer:
Du skal være logget ind for at bidrage med kommentarer.

Bruger: Kode:
(kontakt webmaster for at blive oprettet)