Makkerskak
Vinterturneringen før sidste runde
Vinterturneingen runde 10
Vinterturneingen runde 10
TSF kravler over målstregen med de sidste kræfter.

Flot nederlag (0)

Skrevet af Brian Kristensen d.04/03-2018

Endnu et flot nederlag på 2½-5½. Endnu en fin match af TSF-holdet mod BSF II, og endnu engang kom vi pænt over den samlede forventede score.
Vi havde to afbud igen, og da en af reserve fik influenza, endte vi med to 1300-folk på bræt 7 og 8. Både Peter Meldal og Benjamin Jensen kæmpede dog indædt, men var chanceløse i dag, men Benjamin virker til at synes det er kæmpesjovt at være med.
Martin Lee Lauritsen fik en pæn fordel ved indgangen til slutspil, men valgte at tage imod Skousens remis-tilbud, og dermed fik Martin afrundet en solid holdsæson for hans vedkommende. Jeg forsøgte mig for anden gang i træk med en art Pirc defense, uden at det af den grund var meget defense over det, og jeg tabte i sikker stil. Måske lærte jeg noget?
Jan Mose Nielsen tabte også, jeg så ikke hvordan, og Anton Marthedal måtte desværre også ned, selvom han forsøgte med en fælde, som så flot ud rent visuelt, men som modstanderen undlod at vade i. Til sidst kom opmuntringerne. Hasan Yildiz har endnu ikke scoret et eneste point i år, men kom denne gang på tavlen med en fin gevinst over sin 2100-modstander, og vandt dermed også rating i år, som de fleste andre på holdet.
Kun Nørby og jeg taber nogle få rating-point, og det kunne sagtens være gået anderledes. Alle andre kan sætte rating ind på kontoen.
Michael Nielsen har spillet fænomenalt de sidste par år, og sluttede af i fin stil mod BSF' stærke 1.bræt, som gik helt galt i tidnøden, efter at Michael pludselig fik centraliseret sine tunge skyts, og smutter over 2200 i elo, og lever dermed fuldt op til sit gamle kaldenavn Michael elo Nielsen.
Dermed 2,5-5,5, et point over forventet score - igen!

montblanc replica audemars piguet replica
De fleste på holdet har vundet pæne ratinggevinster og vi fik 3 point i snit, bortset fra kampen mod Køge, hvilket er klart godkendt, men ikke nok til at undgå nedrykning fra 1.division for andet år i træk. Sidste år blev vi reddet efter målstregen, da Philidor trak sig, men nu må vi ned i 2.division. Sammen med K.41, som tabte det direkte nedrykningsslag til Frederiksberg.


Kommentarer:
Du skal være logget ind for at bidrage med kommentarer.

Bruger: Kode:
(kontakt webmaster for at blive oprettet)

2 personers hold EMT

Holdturneringen 18/19

    1. holdet: Tabel
Vinterturneringen 18/19  2. holdet: Tabel
   
Quick EMT XXIX
24/05 - 26/05 2019

4. åbne lynmesterskab

 
   
TSF Nyheds app til iPhone

 

Taastrup skakforening

af 1972  • 1 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 2 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 3 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 4 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 5 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 5 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 5 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 • 5 Skak for alle
  Vil du spille skak i Taastrup?
 
Links til diverse turneringer
Medlemsliste
JGP Søborg
Viking Cup Frederiksssund
Juniorturnering Frederikssund
JGP Nørrebro
UGP Møn
8. Absalonturnering
Vedtægter